راهنمای کامل درباره درگاه ملی مجوزها و نحوه تحلیل آمار درخواستها در سال 1404
راهنمای کامل درباره درگاه ملی مجوزها و نحوه تحلیل آمار درخواستها در سال 1404
Blog Article
علاوه بر این، درگاه ملی خدمات دولت امکان دریافت بسیاری از خدمات دولتی را به صورت آنلاین فراهم کرده است.
البته ورود به درگاه ملی مجوزها به معنای پیش زمینه ای برای دریافت مجوزها به حساب می آید و ابتدای ورود و ثبت نام در سامانه مجوزهای دولتی، درگاه ملی مجوزها است.
این دسته از مجوزها نیازی به استعلامهای محیطی، امنیتی یا بهداشتی ندارند و پس از طی مراحل اولیه، متقاضیان به درگاه تخصصی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هدایت میشوند.
به جرات می توان گفت : مجموع بیش از نیم قرن سوابق کاری، اکثریت تحصیل کرده کارشناسی ارشد و دکترا، تجربه زندگی و کار و تحصیل در خارج کشور، و همچینین فعالیت بین المللی این مجموعه، آن را بهترین شرکت دیجیتال مارکتینگ گیلانی و ایرانی در سطح بین الملل نامید.
سامانه ملی مجوزها با هدف شفافسازی فرآیندهای قانونی، کاهش بروکراسی اداری و تسهیل اخذ مجوزهای کسبوکار طراحی شده است تا متقاضیان بتوانند بهصورت غیرحضوری و در کمترین زمان ممکن، مجوز مورد نظر خود را دریافت کنند.
توجه داشته باشید که کسبوکارها به سه دستهی خانگی، صنفی و سایر کسبوکارها تقسیم میشوند. در صفحهی اصلی سامانه، میانبرهایی برای دسترسی سریع به مجوزهای خانگی و صنفی وجود دارد.
پس از تکمیل این فرآیند، مجوز بهصورت الکترونیکی صادر و در کارپوشهی متقاضی قرار میگیرد.
این سامانه با شفافسازی فرآیند دریافت مجوز، شرایط، مدارک، زمان و هزینه لازم برای هر مجوز را به طور واضح بیان میکند.
همچنین با شفافسازی اطلاعات مربوط click here به مجوزها، این درگاه امکان دسترسی آسان و شفاف به این اطلاعات را برای عموم فراهم میکند که در کاهش فساد و رانتخواری نیز نقش موثری دارد.
همراه اول نخستین دوره مسابقه تحلیل بنیادی نماد «همراه» را برگزار میکند
جدول منتشر شده نشان میدهد که بخش خصوصی عملکرد مناسبی در صدور مجوز نداشته است، علاوه بر اینکه اتاق تعاون ایران در انتهای جدول قرار دارد، اتاق بازرگانی، سازمان نظام صنفی رایانهای نیز به انتهاب جدول نزدیکند.
مجوزها ٣ نوع هستند: خانگی، صنفی و دستگاهی. همه مجوزهای خانگی، تک مرحله ای هستند و ٣ روزه صادر میشوند. مجوزهای صنفی (پروانه های کسب) همه تک مرحله ای هستند و بین ۳ تا ٧ روزه صادر میشوند. مجوزهای بجز این دو گروه که توسط دستگاه های اجرایی ،نظام ها و کانونها صادر میشوند، گاهی چند مرحله ای هستند، یعنی برای دریافت مجوزهای آنها، باید چندین مرحله تاييدیه، موافقت اصولی و… گرفت.
در این درگاه، متقاضیان میتوانند با مراجعه به سامانه، نسبت به ثبت درخواست مجوز خود اقدام کنند.
خیر برای اینکه بخواهید استعلام مجوزها را بگیرید نیازی به پرداخت هزینه ندارید ولی اگر میخواهید مجوز خاصی را دریافت کنید که در سامانه مرتبط با آن نیاز به درج اطلاعات و هزینههای مرتبط دارد و نیاز به دریافت مجوز از اتحادیه اصناف مربوط به خود را دارد باید هزینه های مربوطه را پرداخت کنید.